Kontakta Hans Waldén Hans Waldén 073 201 82 42

Waldén utbildning

Referenser

Slottsparken

Sollidens Slott AB

Defibrillator finns både på slottsområdet samt Kaffetorpet och personalen är välutbildad i hjärt och lungräddning.

logo_word_cmyk

Länsstyrelsen Kalmar län

Defibrillatorer finns i Trollskogen och vid fyren Långe Jan på Öland samt på Blå Jungfrun. På samtliga ställen finns välutbildad personal i hjärt och lungräddning.

Bild 5 Jimmy Samuelsson Guldfågeln AB

Guldfågeln AB

När man skall anlita någon att utföra ett jobb inom företaget är det inte nödvändigt att välja de stora aktörerna på marknaden  utan söka entreprenörer med mindre företag som har ett engagemang och brinnande intresse för sin sak, har man dessutom roligt  vid utbildningarna så blir ju resultatet mycket bra.”

Jimmy Samuelsson

Bild 4 Henric Adolfsson Bigso AB

Bigso AB

”Efter att vi hade läst om att en defibrillator kunde rädda liv var det en självklarhet för oss här på Bigso att införskaffa en sådan.

Att valet föll på Hans Walden, Walden Utbildning var naturligt för oss. Vi fick bara goda referenser. Här kunde man köpa en defibrillator samt att hela personalen fick en gedigen utbildning i handhavande av utrustningen. Ett stort plus var att alla fick lära sig nya saker samt repetera eventuellt gamla kunskaper i HLR. Vi är mycket nöjda med utbildningen och vi kommer att ha en ny kurs inom ett halvt år för att försöka upprätthålla en för oss hög nivå på HLR (första hjälpen).”

Henric Adolfsson

 

Inger Åstrand, Hammarstedts AB

Hammarstedts AB

Tillgänglighet etablerad på orten. Bra med en utbildad och erfaren ambulanssjukvårdare.”

Inger Åstrand

Bild 2 Lena Arvidsson AB Gustaf Kähr

AB Gustaf Kähr

Vi på AB Gustaf Kähr valde Hans som leverantör för vi vill ha den service, kunskap, kompetens och säkerhet som Hans ger oss avseende hjärtstartare på företaget.”

Lena Arvidsson

Håkan Dahlgren, AB Nybro Brunn

AB Nybro Brunn

”Vi driver själva ett utbildningsföretag och vi vet att rätt kompetens och hög kvalitet är synnerligen viktigt för oss, och det ta är till nytta för våra anställda och våra kunder.”

Håkan Dahlgren

Exempel på företag som har valt Waldénutbildning

amb bigsoBox bong ekerum emmabodaKommun emmabodaTorsasRaddningstjanst golfTriangeln halltorpsGastgiveri icaKvantumNybro kahrs klintagarden rydens